Velkommen

Velkommen til Sorø Veterantraktor Samling. Verdens STØRSTE samling samt lager af Bukh traktorer og dele. Samlingen ejes og drives af Steffen Beierholm.

Sorø Veterantraktor Samling

Sorø Veteran Traktor Samling er en privat traktor samling på ca. 130 traktorer, med danske BUKH som hovedmærke. Samlingen omfatter også mærker som amerikanske John Deere, IH Farmall, Ford, Fordson, amerikanske og engelske Ferguson, de engelske Allis Chalmers samt tyske Porsche m.fl. Samlingen indbefatter også en del veteran biler og motorcykler. Samlingen er ikke en åben udstilling for offentligheden, men vises frem ved vores årlige træf, som i 2014 vil være lørdag den 24. maj.

Veterantræfdag – med nye og gamle køretøjer

Hent invitatioen her

Sæt kryds i kalenderen lørdag d. 24. maj 2014 mellem 9-17. Her afholder vi vores 5. træf med et bredt udvalg af

- Veterantraktorer med speciale i BUKH. Herunder DZ30, DZ45, 302, 302 Super, 403, 452, 554 og de gule traktorer fra Bukh: Juno, Jupiter og Hercules.

Vi har et stor udvalg af reservedele til BUKH og Ferguson traktorer. Samt reservedele til Allis Chalmers, Porsche traktorer, International Harvester (IH), Farmall (IH Farmall) og Ford og Fordson.

Samt kileremme i alle udgaver. Ring og spørg efter pris.

- Veteranbiler

Der er også en bredt udvalg af veteranbiler i samlingen men en rød tråd af biler fra bedstefars tid til mere nutid med dagligdagsikoner fra 1960’erne, som Volvo Armazon, MG

- Veteranknallerter

- Veteranmotorcykler

- Specialbiler

- Samt stumpmarked og service af biler Vil tilbyder bilservice af veteranbiler og almindelige biler.

Salg af træpiller: kontakt Steffen Beierholm, tlf. 40 37 30 36

Hent invitationen her

Kontakt os

Sorø Veterantraktor Samling

Ved Steffen Beierholm

Postboks 108

Denmark

Telefon 40 37 30 36

steffen@beierholmtractor.dk