Klassisk Køredag 2017

Arrangørerne, Sorø Museum, Beierholm Tractor, Torvets bistro, og de to store nationale veteranbilklubber, Dansk Veteranbil Klub og Sjællands Motor Veteraner, byder igen velkommen til en dag i nostalgiens tegn.

Alt tyder på endnu en tætpakket dag i den smukke gamle Midtsjællandske købstad, den 5. juni, kl. 12-18.

Som de foregående år har Sorø Museum lagt sig i selen for at finde et tema der skal være fundamentet for de forskellige dele af de mange små og store arrangementer der udgør hele Klassisk Køredag i Sorø. Temaet i år er ”Film & Biler, et meget spændende og stort tema vi også vil fortælle meget mere om den kommende tid.

Har du en gammel bil der har været med i en film eller en TV-produktion, eller som er en tro kopi af en, så lad os høre fra dig, så har vi noget ganske særligt i støbeskeen til dig. Klassisk Køredag er primært rettet mod historiske køretøjer, hvorfor vi har en skæringsdato på 25 år og ældre.

Uanset hvad du har af gammel bil eller motorcykel, så skal du naturligvis være velkommen sammen med de 100-vis af andre der dukker op i Sorø på Grundlovsdag 2017. Også for dem uden veteranbil skal man forberede sig på nye tiltag, og oplevelser for hele familien rundt om i byen. Sammen med den sædvanlige gode stemning, live musikken på torvet, og byens butikker der naturligvis har åbent hele dagen.

DAGENS PROGRAM:

Kl. 12.00 – 18.00

Bilerne ankommer til Sorø.

Bymidten og Akademigrunden er afspærret og der er kun adgang for biler og motorcykler ældre end 25 år.

Der er gratis adgang for alle.

Kørselsanvisning til parkering på dagen ses her:

Beskrivelse af parkering på KK d. 5. juni 2017